13.4.2017

Valmistautumista nuukuusviikkon

Kyllä nyt pelastetaan maailmaa. On lihatonta lokakuuta, vihreää viikkoa, kestovaippaviikkoa ja nuukuusviikkoa. Hetkinen. Kirjoitinko nuukuusviikko?

Tapahtumaa on järjestetty turhan pienellä volyymillä, mutta onneksi aihe nousee pinnalle muutenkin. Suurin järkevään kuluttamiseen innostava tapahtuma taitaa olla Älä osta mitään -päivä (samaan aikaan Black Fridayn kanssa - hitto vie). Siitä huolimatta meikämanne lähtee ensi maanantaina nuukuusviikon viettoon.

Mitä nuukuuselämää viettävä sitten tekee nuukuusviikolla?

publicdomainpictures.net

En minäkään täydellisesti elä. Suurimpana syntinäni ovat keskipitkät suihkut. Lisäksi olen alkanut valita aiempaa herkemmin auton kulkemiseen, jos ei huvitakaan pyöräillä tai loikata bussin kyytiin. Voin myös ostaa espanjalaista kurkkua, jos suomalainen on huomattavasti kalliimpaa. Ylipäänsä voisin syödä enemmän kasvisruokaa.

Pyrin tekemään näihin puutteisiini kohennusliikkeen nuukuusviikolla. Ehkä saan samalla tsempillä tämänkin to-do-listan nollattua:
  • siivoan edes yhden kaapin ja annan turhat tavarat eteenpäin
  • käytän kymmenet käsirasvajämät loppuun leikkaamalla tuubit kahtia
  • otan kestovaippoja ahkerammin käyttöön (lapselle siis. Öhö-öhö.)
  • korjaan vihdoinkin repun ja muutaman vaatteen

Vinkkejä omaan nuukuusviikon viettoon voi hakea vaikkapa Marttojen tai TalousSuomen sivuilta. Tuskin pahaa tekisi myöskään elää viiden säännön mukaan aiemmin mainitsemani ihmiskoe-generaattorin avulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti