20.9.2018

Varsinainen shopaholic

Havahduin hetki sitten siihen, että kaapista löytyi suurimmaksi osaksi vaatteita, joista kurkisti vuoron perään joko persvako tai napa. Alan kai tulla ikään, jossa on ihan sama syökö pussillisen karkkia vai liimaako sen suoraan vyötärölle. Hitusen saattoi kaihertaa, kun ei ne mun luottohousut kokoa 42 enää sujahtaneetkaan ylle temppuilematta.

Pakkohan se oli vaateostoksille lähteä. Kirpparilla.fi, eikä tää ole nyt mikään tyhmä fraasi vaan määränpääni nimi. Ihan kamalan niminen sellainen, mutta Kalevan liikkeessä sain kertalaakista ostettua kuteet kaulasta varpaisiin:

Converset 2€, sellaiset pitikin löytää puhkikäveltyjen tilalle.
Kaksi paitaa 2€, hyvin jättää jenkkakahvat rauhaan.
Farkut 3€, isointa kokoa mitä oon koskaan omistanut.
Juhlamekko 2€, kun ei nuo vanhat enää istu.

Että sellainen shoppailurykäsy vuosien tauon jälkeen. Kyllä kannattaa kiertää kirppareita vähän kauempana keskustasta. Hintaero on uskomaton!

Ei mulla muuta. 

T. Plösö, jota tosin vastikään kehuttiin erittäin kauniiksi Naiselliseksi Naiseksi (?)

Aitoudesta ei oo hajuakaan, mutta hyvät on kävellä ja muulla ei oo väliä. 

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivoilta löydöiltä ja vielä hinnatkin kohdallaan! Hyvä tuuri, että löytyi mieluisia. Itsellä aina tuntuu, että kirpparilta ei löydä mitään, kun yrittää etsiä jotakin tiettyä juttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tääkin reissu oli onnistunut vaan siksi kun ei ollut suuria odotuksia. Niin monikin asia tuntuu toimivan elämässä.

   Poista
 2. Kangasalan kaveri21.9.2018 13.48

  Hyvä että sulle löyty vaatteita kirpparilta! Ite jouduin miettiin pidemmänkin hetken ennen kun keksin mitä oon itelleni kirpparilta viimeks löytäny, 3e juhlamekko ihan sattumalta. Ja nyt kun oli tarkoitus mekkoa ulkoiluttaa toisen kerran huomasinkin tissieni muuttuneen kahdeksi tuulessa heiluvaksi nahkalerpakkeeksi (kiitos rakas imetys<3) joten mekossa olikin sitten rinnan kohdalla tyhjä pussukka johon olisi voinut ängetä vaikka juhlaeväitä varastoon....
  Housujakaan en ole kirppareilta löytänyt sitten esiteini aikojen. Jos sattuisi löytymään kiinni menevät housut, loppuu puntti puoleen pohkeeseen, ja taas vastaavasti jos löytyy tarpeeksi pitkät niin syy on lähinnä siinä että housuja ei saa kiemurreltua reisien puoliväliä korkeammalle. Että näin.
  Onneksi taaperolle ja vauvalle kuitenkin onnistun vielä tekemään löytöjä kirppareilta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan lerpakkeet! :D Se on kyllä haaste, jos on vaikka pitkäjalkainen. Ei tahdo löytää istuvaa vaatetta kirppareilta saati edes vaatekaupoista ihan siltä istumalta.

   Poista