5.3.2017

Rakkauskirje nuukalle miehelleni

Siitä on tänään tasan seitsemän vuotta, kun ensi kertaa tapasimme. Kerroit rakastuneesi minuun, kun näit minun keräävän mansikat booliastian pohjalta talteen. En tiedä miksi niin tein. Eivät ne käyttöönkään tulleet. Varmaan tuntui pahalta heittää niitä poiskaan.

Nuukuuttasi kuvasi hyvin "Apinat.fi"-teksti jokaisen tekstarisi lopussa. Taisit saada 20 ilmaista viestiä kuukausittain lupaamalla tuon mainoksen tekstisi perään. Tällaisen apinaviestittelijän kanssa lähdin kerran kaupungille tarkoituksenamme syödä hienossa ravintolassa. Hetken kierreltyämme päädyimmekin keskustan halvimpaan kebabbilaan. Mitäpä muutakaan odottaa kahdelta nuukalta?

Olet suurin syy siihen, että olen tänäpäivänä näinkin nuuka. Opastit säästäväiseen taloudenhallintaan, kun muutin luoksesi. Annoit ajovinkkejä, joilla saan nyt 25-vuotiaaksi ehtineen koslasi kulkemaan pienillä kuluilla. Varmaan joku ulkopuolinen pitää meitä ihan hölmöinä penninvenyttäjinä. Ollaan siinä tapauksessa yhdessä hassuja.

7 vuotta takana, vielä 70 edessä?

Olen äärimmäisen onnellinen, että olet kätevä käsistäsi. Olemme säästäneet pitkän pennin, kun olet korjannut autoa, pyörää ja asuntoa itse. Arvostan suuresti myös rakennustaitojasi. Olet loihtinut kotiimme kauniita huonekaluja ja parven edullisesti. Pian kai saan ripustaa olohuoneeseemme taulun tekemilläsi kehyksillä.

On onni, että unelmoimme samansuuntaisista asioista. Se ennustaa pitkää parisuhdetta. Käytät mieluusti säästöjäsi matkusteluun aivan kuten minäkin. Matkustaminen kanssasi on hienoa, koska pienen budjetin valinnat näyttävät automaattisesti suuntaa.

Arvostat käytettyä tavaraa. Et kaipaa glamouria ja säihkettä, jotta elämä olisi hienoa. Kiitos, että jaat riemuni edullisen löydön kohdalla. En saisi tuotua yhtä vapautuneesti esiin tätä isoa osaa minusta tuhlaajan kanssa. Nuukuus vaikuttaa niin laajasti kaikkialla arjessa, että olemme samanlaisen kulutussuhtautumisemme vuoksi säästyneet miljoonilta riidoilta.

Yhmistän sua.

Sydämellä,
nuuka vaimosi


P.S. On nuukailuissamme pieni erokin: sinä pidät rikastumista tärkeämpänä kuin minä. Sen kamalan nojatuolin tahtoisin vain antaa eteenpäin, mutta sinä et luovu siitä alle 15 euron. Kukaan kirkasjärkinen ei siihen kyllä sijoita pennin latia, sano mun sanoneen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti