10.10.2016

Jogurttia maidon hinnalla Valion myymälästä

Rohkenin astella läheiseen Valion tehtaanmyymälään vasta vähän aikaa sitten kuultuani, että paikka on kaikille avoin. Epäilin tätä sijainnin ja aukioloaikojen vuoksi. Onneksi rohkenin. Nyt meidän jääkaappi notkuu II-laatuisista jogurttipurkeista.

Jogurtit ovat ns. vaihtojogurtteja eli sisältö saattaa olla eri kuin mitä purkki antaa ymmärtää. Koska emme ole laktoosiongelmaisia ja kaikki maut uppoavat kuin Joukahainen suohon, ei tämä haittaa. Jogurtteja olen saanut ostettua joka vierailukerta, vaikka niitä tuntuu olevan kaikkien asiakkaiden kärryissä - kiitos ostorajoituksen.

Moro! Mää oon nääs II-laatuinen ja siks vaan 70 senttiä.

Jogurttien lisäksi myymälän kylmäosastolta kannattaa täsmäostaa päiväys- ja kuukauden tarjoustuotteita. Pakastealtaasta löytyy lähempänä kauppojen hintoja mm. juhliin suolaista ja makeaa sekä laitoskeittiömäisiä vihannespakkauksia. Kaupan on myös kaikenlaista navettaessuista mausteisiin ja pesuaineisiin likimain normaalihintaan.

Huono puoli koko tässä hommassa on se, että maustetut jogurtit sisältävät liikaa ylimääräistä energiaa sokerinvähentämistalkoista huolimatta. Litran pönikässä on desin verran pelkkää imelää. Tästä huolimatta olen vieraillut myymälässä lähes viikottain, kun sinne kerran tieni löysin.

Valion meijeri Tampereen Nekalassa on juuri lopettanut toimintansa. Sen yhteydessä oleva tehtaanmyymälä jatkaa kuitenkin normaalisti myyden edelleen mm. II-laatuisia jogurttejaan ma-ke klo 9-16 ja to-pe klo 9-17. Valion myymälöitä löytyy myös paikkakunnilta:

Seinäjoki Jyväskylä Voltti Evijärvi Oulu Haapavesi Toholampi Reisjärvi Kouvola Lappeenranta
Mikkeli Riihimäki Sysmä Särkisalmi Ilomantsi Joensuu Juva Kajaani Kestilä Kitee Kiuruvesi
Kuhmo Lapinlahti Lieksa Liperi Nilsiä Nurmes Polvijärvi Pyhäjärvi Rantasalmi Sotkamo
Suomussalmi Säviä Varkaus Vieremä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti