30.10.2017

Vaasan myymälä

Vaasan leipomo Tampereella sulki ovensa, mutta myymälä sen kyljessä porskuttaa edelleen. Toistaiseksi, sanoi myyjä vieraillessani siellä viime viikolla. Tämänkin jälkeen kuulemma Tampereella pysyy myymälä, eri paikassa vain. Näin ovat luvanneet. No, lupaukset nyt tiedetään. Toistaiseksi siis kannattaa hakea Vaasan myymälästä edullisia leipomotuotteita.

Tapanani on ostaa tehtaanmyymälöistä leipää pakkaseen kerralla sellaiset määrät, ettei tarvitse ainakaan nälkään kuolla seuraavina kuukausina. Suuntaan vaihtelevasti joko Leivon leipomoon tai Vaasan myymälään. Viimeiseksi mainittuja löytyy hyvin ympäri Suomea.

Vaasan myymälässä on hyllyttäin erä-, II-laatu- ja pakettitarjouksia. Nyt ostin 15,5 eurolla 11 pakettia leipää ja pussin donitseja, jotka olivat vähän murentuneita. Tällä kertaa sain kaupanpäällisiksi sämpyläpussin. Viimeksi tuli jokin tuoteuutuusruisleipäpussi. Keksinpäs pitkän sanan.

Niistä donitseista. Monesti olen kiertänyt ne kaukaa, kun ei ole tapana ostaa herkkuja. Nyt repäisin ja törsäsin 4 euroa 1,2 kiloon silkkaa sokeri- ja vehnämössöä. Olen miettinyt, että tulisi edulliseksi vaikka johonkin juhliin laittaa niitä tarjolle, mutta kuka nyt kehtaisi tarjota neljäsosarinkuloita. Kävikin niin, että meille tuli toissapäivänä yllätysvieraita, joille tarjosimme juurikin niitä. Hätätilanteessa ei näköjään hävetä mikään.

Enää muisto vain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti