24.9.2017

Onnea 1-vuot...lässynlää

Tähän alkuun voin tunnustaa, että olen hieman humalassa. En malta vielä mennä nukkumaan, jottei herätessä olisi paha olo. Siispä suollan ajatuksiani tänne.

Jostain syystä "blogi täyttää tänään niin-ja-niin monta vuotta" -tyyppiset kirjoitukset ovat aina ottaneet pattiin. Ihmettelen miksi, koska niissä tiivistyvät blogin tausta, kehitys ja tärpit.

Tuskin olisi pahitteeksti tarkastella tätäkin blogia metatasolla. Onhan siitä aikalailla päivälleen vuosi, kun törmäsin nuukailuaiheeseen blogiin ja ajattelin välittömästi, että tästäpä aiheesta repisin juttua loputtomiin. Ajatus ei ole tähän päivään muuttunut miksikään. Luonnoksista löytyy lähes sama määrä aiheita kuin olen julkaissut. Uusia putkahtaa mieleen aina silloin, kun malttaa hellittää ruuhkavuosioravanpyörästä.

Sellaisella hetkellä valmistuu nämä tekstitkin. Työ, perhe ja loputtomat kotiaskareet vain häiritsevät vapaa-aikaa. Heh. Onneksi on sellainen kahden sekunnin postauskanava kuin facebook.

Tämä ilahdutti mieltä näin kello miljoona osoitteessa publicdomainpictures.net

Teksteissäni yhdistyy jollain tasolla nuukailu. On se sitten viihdettä, psykologista shittiä tai ihan vain säästövinkkejä, kirjoitan siitä, mikä sillä hetkellä on kielen päällä. Juttusarjoja on tullut joitakin häihin ja tähderesepteihin liittyen. Tarkoituksena olisi pukeltaa ulos juttusarja matkustamisen arvoisista paikoista. Hitto, kun ei oikein ole ollut inspistä vielä. Alkuun suunnittelin kirjoittavani enemmän Tampereen rahansäästömestoista, mutta eipä niissä ole tullutkaan niin paljon käytyä. Ehkäpä joskus vielä.

Mikään kululaskuriblogi tämä ei ole. Lähinnä vituttaa pitää listaa menoista ja tuloista. Joku kuukausitasoinen "kuinka paljon rahaa meillä kuluu" on ollut luonnoksissa pölyttymässä jo pitkään. Se odottaa vain lopullista silausta eli varmistusta autovero- yms. asioista.

Olen yllättynyt, miten paljon olen uskaltanut avautua omista tunteistani täällä. Olen jopa oppinut itsestäni vuoden aikana. Olen tutustunut enemmän nuukailuun ja sen piirteisiin. Matka jatkuu edelleen anonyymina, jottei tulisi liian suuri kynnys painaa "julkaise"-nappia.

P.S. Olen ylpeä, etten ole kahden (tai kolmen?) Tequila-shotin jälkeen halaamassa vessanpönttöä. Kivaa oli. Onnea vielä päivänsankarille, olet rakas!

2 kommenttia:

  1. Heh, mites seuraava aamu? Ihana, että olit paikalla, vaikka aikamoista hulinaa oli, enkä ehtinyt keskittyä täysillä kaikkiin ja kaikkeen. Olet tärkeä. <3 Onnea yksivuotiaalle!

    Anna // https://mediakka.com/

    VastaaPoista
  2. <3 Nukuin kolme tuntia, lähdin mökille ja sieltä kummipojan synttäreille. Ei siinä ehtiny mitään oloja miettiä :D

    VastaaPoista