12.3.2018

Vanhassa vara parempi

Dannyn Kuusamo rätisee kasettipesässä juuri sopivasti. Ihanaa jämähtää jollekin menneistä vuosikymmenistä. Meidän kodin viihde-elektroniikka lokeroituu kategoriaan "vieläkö näitä on olemassa?". Lapsuudesta tutut Röllin satukasetit ja VHS-Prinsessa Ruususet elää ja voi hyvin.




Meillä on vinot pinot kasetteja. Miksi niistä luopua vain siksi, kun kehitys on mennyt eteenpäin? Käytetään loppuun käyttökelpoinen.

Vastauksena mielessäsi olevaan kysymykseen: ostin VHS-nauhurin kierrätyskeskuksesta 8 eurolla. Yksikään nauha ei ole vielä muuttunut palmikoksi. Kotivideot tuli pelastettua jo vuosia sitten DVD:ille. (Ainakin Hervannan kirjastossa pääsee digitoimaan ilmaiseksi, vinkki vitosena kaikille.)

Kasettisoittimia on päässyt kertymään iso pino muuton yhteydessä. Nyt melkein joka huoneeseen riittäisi omansa. Keittiössä on se hienoin, jollaista olisin lapsena kaivannut. Sillä saisi vaikka äänitettyä omia sikermiään.

Näiden lisäksi käytössä on vähän uudempaakin elektroniikkaa, mutta kuitenkin auttamatta jäljessä tästä päivästä. Pyöräillessä kuuntelen omia soittolistojani MP3-soittimelta. Voisin ostaa Walkmanin, jos kävelee vastaan. Puhelimena on toiminut jo yli 8 vuotta Nokian simpukkaluuri. Sitä tosin uhkaa nyt vaihtovaara, vaikka muuta sopersin vielä aiemmassa postauksessani.

Millä vuosikymmenellä Sinä elät?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti