9.1.2017

Vauvapalstalta kajahtaa!

Katselin tuossa pari päivää sitten ihmeissäni, kun blogini kävijämäärät olivat pompanneet yhtäkkiä pilviin. Tilastoista näin, että tänne oltiin klikkailtu pahamaineisen vauvapalstan kautta. Mit-... Ei kai... Kyllä vain, edellinen tekstini oli linkitetty "Millaisia ovat tuntemanne super-saidat ihmiset? Piheistä piheimmät?" -keskusteluun. Kiitos vain linkittäjälle, kuka ikinä oletkin. Ihan kiva, etten kirjoittele tänne vain omaksi ilokseni.

Ei tuo minun överini mitään reaktioita aikaan saanut. Varmaankin olen liian laimea tapaus. Jonkun kerrottiin jopa myyneen ventovieraiden jämätuoppeja, mikä menee aika paljon pihimmäksi touhuksi verrattuna mun pikku roskatynnyröintiini. Keskustelussa ilmiannettiin monia tapauksia, joista olisin jo tilaamassa piipaa-autoa, jos kyseessä olisi läheiseni. Muun muassa tällainen toiminta lähinnä itkettää (suorat lainaukset keskustelusta):

Viisikymppinen naapurin äiti vuosia sitten säästi pissalla käydessään käyttämänsä vessapaperin ja kuivasi sen patterin päällä uudelleen käytettäväksi.
Eräällä sukulaispariskunnallani on 10/2- sääntö. Se tarkoittaa, että vessa vedetään, kun pöntössä märkänee joko kymmenet kuset ja/tai kahdet paskat.
Löysin vanhempien makuuhuoneesta käytettyjä, pestyjä ja kuivumaan ripustettuja kondomeja.
publicdomainpictures.net

Mulla on varmaan joku aivosulku näiden eritehommien suhteen. Tuleepa näitä lukiessa oikein terve ja ehyt olo! Vauvapalstalla keskustellaan edelleen melko aktiivisesti. Käy ihmeessä jakamassa oma kokemuksesi äärimmäisyyksiin menevästä piheilystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti