18.10.2016

Pannu pelasti päivälliseni

Teinpä tuossa omena-porkkanakeittoa. Sekaan heitin kaikkia sattumia pois pilaantumasta.

Hyi hitto minkä makuista.

Nuukan kokeileva keittiö ei tästä suuremmin hämmentynyt, vaan ryhtyi toteuttamaan suunnitelmaa B. Sekoitin osaan keittoa kananmunan ja jauhoja. Ajattelin, että se voisi tehdä lettumaisemman koostumuksen keittoon. (Tässä välissä todettakoon, etten tiedä ruoanlaitosta hölkäsen pöläystä). Tämän jälkeen paistinpannu esiin ja ”lettu” paistumaan.

Ai että kun tuli hyvvee, vaikkei lettumaisuudesta ollut tietoakaan!

Kuka oksensi kulhooni?

Mitä tästä opimme? Ruokaa ei kannata haaskata, jos on vielä jotain tehtävissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti