14.8.2018

Hävikkiruokaa ResQ Clubista

Mä varmaan kroolaisin kolikoissa, jos saisin provikkaa jokaisesta rekryämästäni hävikkisovelluksen käyttäjästä. Saatoin meinaan hieman riemastua ResQ Clubista! Nyt meidän työyksikössä lähes kaikilla on tuo sovellus puhelimessa - pomosta lähtien.

Siitä on jo parisen vuotta, kun kyseinen sovellus näki päivänvalonsa. Ravintolat ja kahvilat suurimmissa suomalaisissa kaupungeissa ja parissa muussakin maassa saivat sovelluksen kautta helposti yhteyden ihmisiin, joille heidän hävikkinsä kelpasi.



Heinäkuussa useampi tamperelainen K-Market alkoi ladata sovellukseen hävikkiänsä. Että nyt olis kassillinen päiväystuotteita pikkusummalla jaossa. Varsinainen yllärikassi. Lähin marketti on kilsan päässä kodistamme eli on tullut useamman kerran jo testattua. Sovellus tuntuu melkein kuin peliltä. Kuka ehtii ekana tilaamaan? Ehtisinkö hyödyntää kaiken hävikin? Ruokakassin haku sopiikin parhaiten sellaiseen hetkeen, kun jääkaapissa kaikuu ääni ja pelkkä valo sokaisee.

Paremmin tuo raaka-aineiden haaliminen K-Marketista sopii elämänmenooni. Osa ruoista menee pakastimeen saman tien ja sieltä sulatellaan sitten paremmalla aikaa. Kerran kun on nähnyt kassin sisällön, voi ostaa vielä ne pari tuotetta, joilla saa lautasmallin täyteen. Joitakin kertoja on tullut haettua myös ravintolaruokaa ja hyväähän se on ollut. Reiluja annoksia seisovan pöydän ylijäämistä.

2 pussia rieskaa, ruispaloja, kauratyynyjä, jogurtti, maitopurkki, kaksi salaattia, basilika, kaksi omenaa, neljä tomaattia, hot dog, härkishampurilainen, kilo perunoita. Hävikkikassi painoi kuin synti, mutta maksoi vain NELJÄ euroa.

Ei riitä, että sovellus on kaikille osapuolille win-win ekologisuuden ja rahansäästön vuoksi. Sen lisäksi sovelluksen kautta saa hankittua mahantäytettä parilla sormen pyyhkäisyllä. Maksu on hoidettu sillä hetkellä, kun tilaus on tehtynä. Sovellus antaa kuitin, jota näyttämällä tilaus käydään noutamassa paikan päältä itselleen sopivaan aikaan. Helppoa kuin hampaiden harjaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti